Zoals jullie misschien gemerkt hebben ben ik sinds twee jaar verslaafd  geraakt aan cyanotypen. Aan dichten nog veel langer geleden. Misschien weten jullie ook dat ik in het verleden boeken met etsen en gedichten maakte.
Nu komen tekst en beeld weer samen in de bundel ‘Het sprekend dier’ met 15 gedichten en 14 cyanotypen.
Volg voor meer informatie de onderstaande link naar mijn crowdfundingspagina.

CROWDFUNDING HET SPREKEND DIER

HELPEN JULLIE MIJ OM HANDGEBONDEN BUNDELS MET VEERTIEN CYANOTYPES EN 15 GEDICHTEN TE REALISEREN? EN 100 EXEMPLAREN MOOI TE LATEN DRUKKEN? GA DAN SNEL NAAR MIJN CROWDFUNDINGSPAGINA VOOR MEER INFORMATIE EN DONEREN!

 

 

 

 

Zijn ogen peilen
mijn handen reiken

het hart is weerloos
zo kinderweerloos

wandelt het
door de verlaten taal

 

 

Woorden zijn niet toereikend en doen vaak geen recht aan wie we zijn.

Scroll naar boven